Nowość! Zapłać gotówką, kartą lub szybkim przelewem.
Garmaż po łowiecku, na Święta i Sylwestra (z odbiorem lub dowozem 23 i 31 grudnia)
-
Żurek
z jajkiem i białą kiełbasą
1 l -
Rybna
1 l -
Grzybowa
z makaronem
1 l / 300 g -
Rosół
z makaronem
1 l / 300 g -
Barszcz czerwony
czysty
1 l -
Pasztecik z mięsem
1 szt. -
Pasztecik z kapustą i grzybami
1 szt. -
Pierogi ruskie
8 szt. -
Pierogi z mięsem
8 szt. -
Pierogi z kapustą i grzybami
8 szt. -
Pierogi z kaczką
8 szt. -
Uszka z kapustą i grzybami
10 szt. -
Kotlet schabowy z pieczarkami
120 g -
Kotlet de volaille z masłem
120 g -
Kotlet de volaille z serem
120 g -
Zrazy wołowe
2 szt. / 180 g -
Zrazy wieprzowe
2 szt. / 180 g -
Klopsiki z jelenia
na grzybowym sosie
180 g / 100 g -
Sandacz smażony
w kurkowym sosie
150 g / 100 g -
Łosoś z grilla
180 g -
Karp smażony
180 g -
Kaczka
pieczona w całości, z modrą kapustą
1 szt. -
Sałatka jarzynowa
1 kg -
Sałatka śledziowa
500 g -
Sałatka łowiecka
z kiełbasą z dziczyzny, jajkiem i ziemniakami
1 kg -
Śledź w śmietanie
250 g -
Śledź w oleju
z cebulką
250 g -
Śledź po kaszubsku
250 g -
Śledź smażony w zalewie octowej
słoik / 900 g -
Bigos Łowiecki
1 kg -
Modra kapusta z jabłkiem i winem
1 kg -
Zasmażana kapusta z grzybami
1 kg -
Ryba po grecku
150 g / 100 g -
Tatar wołowy
z kiszonym ogórkiem i cebulą
100 g / 80 g -
Tatar z sarny
z kiszonym ogórkiem i cebulą
100 g / 80 g -
Galaty wieprzowe
100 g -
Galaty drobiowe
100 g -
Galaty z ozorków
100 g -
Łosoś w galarecie
100 g -
Karp w galarecie
100 g -
Sandacz w galarecie
100 g -
Schab w galarecie
z musem chrzanowym
100 g -
Szynka po rusku
100 g -
Rolada z karkówki
ze śliwką
100 g -
Rolada z sarny
z borowikami
100 g -
Vol-au_vent
z musem jajecznym i wędzonym łososiem
1 szt. -
Vol-au-vent
z tatarem ze śledzia i suszonym pomidorem
1 szt. -
Pasztet z dziczyzny
1 foremka -
Smalec z dziczyny
300 g -
Szynka wieprzowa
pieczona w całości
1 kg -
Gotowana szynka z dzika
1 kg -
Wędzona szynka z jelenia
1 kg -
Kiełbasa polska z dzika
1 kg -
Kabanosy z jelenia
1 kg -
Kabanosy z dzika
1 kg -
Bochenek Łowiecki
świeżo wypiekany, z ziarnami
540 g -
Jabłecznik
1 blacha
ok. 3 kg
Z łowieckiej spiżarni
Przetwory i wyroby dla smaku i wygody, na wynos
-
Smalec z dzika
300 g -
Pasztet z dzika
1 kg -
Bigos Łowiecki
900 ml -
Fasolka po bretońsku
900 ml -
Bochenek Łowiecki
świeżo wypiekany, z ziarnami 540 g
Lunch
-
Łowiecki lunch
Zupa (do wyboru): krupnik / żurek z jajkiem i kiełbasą / rosół z makaronem
Danie główne (do wyboru): naleśniki z sosem bolońskim / placki z ziemniaka z gulaszem, z buraczkami / klopsiki w sosie koperkowym, z purée i surówką
Napój: kompot -
Łowiecki lunch z deserem
Zupa (do wyboru): krupnik / żurek z jajkiem i kiełbasą / rosół z makaronem
Danie główne (do wyboru): naleśniki z sosem bolońskim / placki z ziemniaka z gulaszem, z buraczkami / klopsiki w sosie koperkowym, z purée i surówką
Deser: słodkość dnia
Napój: kompot -
Pasztet z dzika
1 kg -
Bigos Łowiecki
900 ml -
Fasolka po bretońsku
900 ml -
Bochenek Łowiecki
świeżo wypiekany, z ziarnami 540 g
Śniadania
Codziennie od 9:00-12:00.
-
Szef kuchni poleca
Omlet
z kurkami, pomidorem, ogórkiem i grzankami
320 g -
Półmisek łowiecki
ser, wędliny, dwa sadzone jajka, masło, pieczywo, ogórek, pomidor
400 g -
Jajecznica domowa
Jajecznica domowa
na maśle, z pomidorem, ogórkiem i świeżo wypiekanym chlebem
350 g -
Jajecznica z boczkiem
na maśle, z boczkiem i świeżo wypiekanym chlebem
350 g -
Jajecznica z leśnymi grzybami
na maśle, z leśnymi grzybami i świeżo wypiekanym chlebem
350 g -
Smalec z dzika
300g -
Bochenek łowiecki
540g
Przystawki
-
Tatar wołowy
z dodatkami
100 g -
Szef kuchni poleca
Carpaccio z jelenia
z parmezanem i suszonymi pomidorami
100 g -
Owoce morza
krewetki i mule w sosie mango, z grzanką
180 g -
Szef kuchni poleca
Smalec z dzika
300g -
Bochenek Łowiecki
świeżo wypiekany
540 g
Zupy
-
Żurek
z jajkiem i kiełbasą
350 g -
Serowa
z groszkiem ptysiowym
300 g -
Gulaszowa po łowiecku
300 g -
Rosół
z makaronem
300 g -
Szef kuchni poleca
Czernina
z kluskami i podrobami
300 g -
Grzybowa
z makaronem
300 g
Sałatki
-
Z kurczakiem
z kompozycją sałat i dressingiem Dijon
150 g -
Z krewetkami w cieście (8 szt.)
z kompozycją sałat i koktajlowym sosem
150 g
Steki
z grillowanymi warzywami, frytkami, sosem pieprzowym, sosem czosnkowym i sosem BBQ, na rozgrzanym kamieniu
220 g
220 g
-
Z jelenia
z frytkami, grillowanymi warzywami, sosem pieprzowym, sosem czosnkowym, sosem BBQ, na rozgrzanym kamieniu
220 g -
Z polędwicy wołowej
z grillowanymi warzywami, frytkami, sosem pieprzowym, sosem czosnkowym i sosem BBQ, na rozgrzanym kamieniu
220 g -
Z antrykotu
z grillowanymi warzywami, frytkami, sosem pieprzowym, sosem czosnkowym i sosem BBQ, na rozgrzanym kamieniu
300 g
Dania główne
-
Żeberka z dzika
z ziemniakami pieczonymi z cebulką, z modrą kapustą
350 g -
Klopsiki z jelenia
z purée, zasmażaną kapustą i grzybowym sosem
200 g -
Rolada z sarny
podwędzana, owinięta słoniną, z kluskami z ziemniaków, zasmażaną kapustą i grzybowym sosem
200 g -
Burger z jelenia
z konfiturą z cebuli, serem cheddar, sezonowymi warzywami i salsą z ananasa, z cebulowymi krążkami
200 g -
Schab z kością
z purée, zasmażaną kapustą i sadzonym jajkiem
220 g -
De volaille
z frytkami i surówką
150 g -
Golonka w piwie
z purée i zasmażaną kapustą
900 g -
Placek po łowiecku
wołowina w ziemniaczanym placku ze śmietaną, z sałatką z buraka z orzechami
200 g -
Nowość
Kaczka
połowa duszona w owocach, z modrą kapustą i pierogami z jabłkiem
350 g -
Szef kuchni poleca
Policzki wołowe
z musztardowym purée i sałatką z buraka z orzechami
200 g -
Szef kuchni poleca
Zrazy wołowe
z purée i modrą kapustą
200 g -
Bochenek Łowiecki
540g
Ryby
-
Sandacz
z purée, gotowanymi warzywami i kurkowym sosem
200 g -
Łosoś
z pieca, z frytkami i miksem sałat
200 g -
Dorsz
z purée, gotowanymi warzywami i kaparowym sosem
200 g -
Filet z pstrąga
w koktajlowym sosie, z frytkami i surówką
200 g -
Półmisek ryb (3 os.)
dorsz, pstrąg, szaszłyki z krewetek i łososia, surówka, gotowane warzywa, frytki, krokiety, sos z chrzanu
600 g
Makarony
-
Szef kuchni poleca
Tagliatelle z policzkami
z wołowiny
200 g -
Tagliatelle z krewetkami
w sosie ze śmietany
10 szt. -
Tagliatelle z grzybami
z borowikami i kurkami
200 g
Pierogi z Gospody
Ręcznie wyrabiane.
-
Pierogi z mięsem
z okrasą i zasmażaną kapustą
8 szt. -
Pierogi z kaczką
z modrą kapustą
8 szt. -
Pierogi ruskie
z cebulką i śmietaną
8 szt.
Dla najmłodszych
-
O kurczak!
z frytkami i surówką
100 g -
O rybka!
z frytkami i surówką
100 g -
Szef kuchni poleca
Naleśniki
z twarogiem i bitą śmietaną
200 g
Dodatki
-
Purée z ziemniaków
-
Pieczone ziemniaki
-
Buraczki
-
Frytki
-
Krokiety ziemniaczane
-
Modra kapusta
-
Kapusta zasmażana
-
Gotowane warzywa
200 g -
Domowa surówka
-
Kiszony ogórek
-
Kompozycja sałat z sosem Dijon
-
Chrzan
-
Musztarda
-
Ketchup
-
Sos pieczeniowy
-
Sos grzybowy
-
Bochenek łowiecki
świeżo wypiekany
540 g -
Grzanka
-
Smalec
300 g
Desery
-
Sernik pomarańczowy
150 g -
Cytrynowa panna cotta
z owocami i jadalną ziemią
100 g
Napoje
-
Pepsi
1 l25,00 zł -
Pepsi Max
1 l25,00 zł -
7UP
1 l25,00 zł -
Mirinda
1 l25,00 zł -
Aqua Carpatica gazowana
0,7 l20,00 zł -
Aqua Carpatica niegazowana
0,7 l20,00 zł -
Napój owocowy pomarańcza
1 l22,00 zł -
Napój owocowy grejpfrut
0,85 l22,00 zł -
Napój owocowy czarna porzeczka
0,85 l22,00 zł -
Napój owocowy jabłko
0,85 l22,00 zł -
Kwas chlebowy
0,5 l20,00 zł -
Kompot
0,3 l9,00 zł -
Sok pomarańczowy świeżo wyciskany
0,3 l25,00 zł -
Sok grejpfrutowy świeżo wyciskany
0,3 l25,00 zł -
Sok jabłkowy świeżo wyciskany
0,3 l25,00 zł
Deski Biesiadne na ciepło (na zamówienie)
-
Deska Biesiadna dla 8 osób
- de volaille z masłem 4 szt.
- schabowy z pieczarkami 4 szt.
- pieczona golonka 3 szt.
- zrazy wieprzowe w sosie 4 szt.
- udo z kaczki 4 szt.
- ziemniaki pieczone 1 kg
- kluski śląskie 1 kg
- kapusta modra 0,6 kg
- kapusta zasmażana 0,6 kg
- surówki 1,2 kg
- sosy -
Deska Biesiadna dla 12 osób
- de volaille z masłem 6 szt.
- schabowy z pieczarkami 6 szt.
- pieczona golonka 4 szt.
- zrazy wieprzowe w sosie 6 szt.
- udo z kaczki 6 szt.
- ziemniaki pieczone 1,3 kg
- kluski śląskie 1,3 kg
- kapusta modra 1 kg
- kapusta zasmażana 1 kg
- surówki 1,8 kg
- sosy -
Deska Biesiadna dla 16 osób
- de volaille z masłem 8 szt.
- schabowy z pieczarkami 8 szt.
- pieczona golonka 8 szt.
- zrazy wieprzowe w sosie 6 szt.
- udo z kaczki 8 szt.
- ziemniaki pieczone 1,8 kg
- kluski śląskie 1,8 kg
- kapusta modra 1,2 kg
- kapusta zasmażana 1,2 kg
- surówki 2,4 kg
- sosy
Deski Biesiadne na zimno (na zamówienie, z realizacją na następny dzień)
-
Deska Biesiadna dla 6 osób
- tatar wołowy z cebulką i ogórkiem 50 g / 4 szt.
- szynka po rusku 100 g / 4 szt.
- omlet szpinakowy z musem chrzanowym i łososiem 4 szt.
- sandacz w galarecie 4 szt.
- pstrąg wędzony 4 szt.
- schab w galarecie 4 szt. -
Deska Biesiadna dla 12 osób
- tatar wołowy z cebulką i ogórkiem 50 g / 8 szt.
- szynka po rusku 100 g / 8 szt.
- omlet szpinakowy z musem chrzanowym i łososiem 8 szt.
- sandacz w galarecie 8 szt.
- pstrąg wędzony 8 szt.
- schab w galarecie 8 szt. -
Deska Biesiadna dla 16 osób
- tatar wołowy z cebulką i ogórkiem 50 g / 12 szt.
- szynka po rusku 100 g / 12 szt.
- omlet szpinakowy z musem chrzanowym i łososiem 12 szt.
- sandacz w galarecie 12 szt.
- pstrąg wędzony 12 szt.
- schab w galarecie 12 szt.
Deski Rybne (na zamówienie)
-
Deska Rybna dla 8 osób
- łosoś pieczony 4 szt.
- filet z pstrąga 4 szt.
- okoń nilowy w ziarnach 4 szt .
- sandacz w sosie kurkowym 4 szt.
- dorsz w sosie porowym 4 szt.
- ziemniaki pieczone 1 kg
- warzywa gotowane 1 kg
- szpinak 0,6 kg
- warzywa grillowane 0,6 kg
- krokiety 0,6 kg
- surówki 1,2 kg
- sosy -
Deska Rybna dla 12 osób
- łosoś pieczony 6 szt.
- filet z pstrąga 6 szt.
- okoń nilowy w ziarnach 6 szt .
- sandacz w sosie kurkowym 6 szt.
- dorsz w sosie porowym 6 szt.
- ziemniaki pieczone 1,5 kg
- warzywa gotowane 1,5 kg
- szpinak 1 kg
- warzywa grillowane 1 kg
- krokiety 1 kg
- surówki 1,8 kg
- sosy -
Deska Rybna dla 16 osób
- łosoś pieczony 8 szt.
- filet z pstrąga 8 szt.
- okoń nilowy w ziarnach 8 szt .
- sandacz w sosie kurkowym 8 szt.
- dorsz w sosie porowym 8 szt.
- ziemniaki pieczone 2 kg
- warzywa gotowane 2 kg
- szpinak 1,2 kg
- warzywa grillowane 1,2 kg
- krokiety 1,2 kg
- surówki 2,4 kg
- sosy